Horari d'Atenció a n'es Client  24 Hores     (0034) 971 126 961

Lowcostparking.es

Entrar

Inici > Política de cookies

> Declaració d'accessibilitatEl nostre compromís amb l'accessibilitat

Ens comprometem a fer que el nostre lloc web sigui accessible i fàcil d'usar per a l'audiència més àmplia possible, independentment de la seva capacitat. Aportem temps, la nostra experiència i creativitat per accelerar l'accessibilitat.
El nostre lloc web compleix les Directrius d'accessibilitat al contingut web del World Wide Web Consortium (W3C). Ens ajuda a garantir que el lloc web sigui accessible per a persones cegues, persones amb discapacitats cognitives, discapacitat visual i més. Hem utilitzat una interfície d'accessibilitat que permet als visitants amb discapacitats específiques ajustar la interfície d'usuari i el disseny del lloc web segons les vostres preferències.
Estem considerant l'accessibilitat com un esforç continu. Participem activament en la realització periòdica d'auditories, avaluacions i proves de llocs web per garantir que les nostres propietats web compleixin o superin els estàndards d'accessibilitat.

Comentaris o preguntes?

Independentment dels nostres millors esforços per permetre que qualsevol persona ajusti el lloc web a les seves necessitats, encara hi pot haver pàgines o seccions que no són completament accessibles, estan en procés de fer-ho o no tenen una solució tecnològica competent per fer-ho accessible. Encara estem millorant el nostre giny d'accessibilitat, afegint funcions i actualitzant les seves opcions i desenvolupant noves tecnologies. Si voleu posar-vos en contacte amb el propietari del lloc web, utilitzeu el formulari del lloc web.

Com fer ús de l'accessibilitat?

Per accedir a les preferències d'accessibilitat, has de fer clic al botó (vermell) del nostre mòdul que trobaràs a la dreta. En fer-ho, s'obrirà un PopUp amb totes les configuracions d'accessibilitat disponibles.

Gràcies a sa seva reserva, Lowcostparking.es dóna una part de sa mateixa a s'Associació espanyola contra es càncer.