Horari d'Atenció a n'es Client  24 Hores     (0034) 971 126 961

Lowcostparking.es

Entrar

Inici > FAQ

> FAQ

Per si encara tens qualque dubte, t'oferim aquí una sèrie de respostes que segurament te siguin d'utilitat

Mos trobam a tan sols 200 metres des recinte de s'Aeroport i a tan sols 800 metres de ses seves Terminals. Maldament sa proximitat, es trasllats (anada i volta) estan inclosos en es nostro servici i te deixam i aplegam a sa porta de sa teva terminal d'embarqui/arribada. Per localisar-mos en un mapa i sebre com arribar fàcilment fins a noltros, fé clic aquí

Esperam hagi vist ses nostres indicacions per arribar an es pàrquing fàcilment abans de venir. Un pic, pressioni es botó de sa barrera, independentment que surti tiquet o no, passi sa barrera, i un company li indicàs on aparcar. No fa falta dur impresa sa reserva, només tengui es nº de reserva a mà, per si haguéssim de reimprimir-la. Aparqui responsablement, seguint es senyals de pàrquing i utilisant només una plaça de pàrquing. Tot d'una s'acostarà es nostro bus de cortesia a aplegar-li a vostè i a ses seves pertinences per traslladar-li tot d'una a s'aeroport. Si ve sense reserva, passada 1º per s'oficina, que li prenguem ses dades. Si vol veure una animació de com funciona Lowcostparking.es, clickee class='*underline' target='_*blank' href='https://www.youtube.com/watch?v=tjcor19wmhe#action=*share'> aquí

Ses companyies aèries recomanen 2 hores d'antelació per vols internacionals i 1 hora per vols domèstics. Encara que per sa recepció des seu vehicle i trasllat a sa seva terminal no tardem més de 7 minuts, aconsellam arribar an es nostro pàrquing amb suficient temps per arribar en temps an es seu vol.

No és necessari, ni obligatori i pot acudir an es nostro pàrquing sense avís. En canvi, és altament recomanable sa reserva ja que: asseguraràs sa teva plaça i te podrem donar encara si cap un millor servici, ademés pagaràs manco per sa teva estada. Pots reservar directament en sa nostra web ara clickeando class='*underline' href='http://www.lowcostparking.es/mallorca/reservar.php'> aquí, o a través des nostro telèfon d'atenció an es client 902 002 736

No te preocupis si cancel·les o modifiques sa teva reserva no te cobram res, indiferentment de s'antelació amb sa qual ho facis.

Es límit ho poses tu!, des de 1 dia a 1 any complet o més. Estam sempre oberts i disponibles atura quan mos necessitis. Som flexibles, mos adaptam a tu.

Per descomptat, comptam amb es medis perquè mos puguis pagar com a tu més te convengui, a través d'efectiu o targeta. En tots dos casos se pagarà a sa recollida des vehicle a sa nostra oficina.

Sí, comptam amb tot s'equip professional i material necessari per rentar es seu cotxo en profunditat a mà mentres vostè disfruta des seu viatge. Feim rentats exteriors a mà, rentat i aspirat d'interiors o un rentat complet (exterior i interior) en un preu molt, molt competitius. Veure preus aquí

Desafortunadament de moment no. Però disposam de diverses opcions: Una seria deixar aquestes persones primer a sa terminal corresponent de s'aeroport i després acudir an es nostro pàrquing.
Una altra opció seria contractar, amb almanco 12 hores d'antelació, es nostro servici VIP Valet, a través des qual, es seu cotxo serà aplegat pro es nostro personal directament a sa terminal de sortides, i entregat a sa volta en aquest mateix lloc. Sense necessitat de servici de transfer des des nostro pàrquing, de ca seva a sa terminal directament (Pagament amb targeta obligatori). Si té qualque dubte de com o on deixar-los se posi en contacte amb noltros i gustosament els ajudarem.

En general SÍ, llevat que en escasses ocasions es nostro personal li pugui dir que no és necessari, però en general si les necessitam (a petició des nostro segur també... en cas d'accident poder moure i llevar cotxos de qualque eventual perill).

Gràcies a sa seva reserva, Lowcostparking.es dóna una part de sa mateixa a s'Associació espanyola contra es càncer.