Horari d'Atenció a n'es Client  24 Hores     (0034) 971 126 961

Lowcostparking.es

Entrar

Inicii > Tarifes

> Tarifes

Calcula fàcilment sa tarifa que millor s'ajusti an es teu pla amb sa nostra calculadora. Simplement, inserta es dies que necessites es nostro servici i sa tarifa apareixerà automàticament.

Calcula sa teva tarifa

Reserva per dies

Reserva web

Sense reserva o reserva per telèfon

¿Què inclou es preu?

 • Trasllats a s'Aeroport de Mallorca gratis (Anada i volta).
 • Màxima seguretat pes teu vehicle.
 • Revisió mèdica de bateria i pneumàtics.
 • Modificacions o cancel·lacions sense càrrec extra.
 • Facilitat de pagament a través de targeta o efectiu (quan s'import sigui major a 17€).

Tria es tipo d'abonament que s'adapti a ses teves necessitats
6 Mesos

409,95€

4 estades incloses*

1 Any

Nous clients

659,95€

Renovacio client actual

649,95€

 

Transfers il·limitats*

rentat complet inclòs

10€ de descompte en es teu servici d'ITV

Abonaments + extres amb descompte especial, segons les teves necessitats i prioritats. Oferta per temps limitat!

“Per als que volen tenir el cotxe al dia”

1 Any

ITV Benzina / Diesel

2 Rentats complets

3 Rentats exteriors

1 Servei VIP

Benzina: 839,95€ Diesel: 854,95€

“Pels que volen tenir el seu cotxe sempre net”

1 Any

4 Rentats complets

3 Rentats exteriors

2 Servei VIP

Només 789,95€

“Pels que volen sentir-se VIP”

1 Any

2 Rentats complets

4 Rentats exteriors

10 Servei VIP

Només 859,95€

Fidelity Card

Demana sa teva targeta en sa teva primera experiència 'Lowcost' i consegueix dies gratis!

Servicis Extra

Servicis Extra

directament a sa terminal de sortides i allà mateix aplegarem es seu vehicle, estalviant en temps i comoditat. A sa seva volta, cridem i tornarem a entregar-li es seu vehicle an es mateix punt. Més informació en s'e-mail de confirmació de sa seva reserva.

Veure vídeo d'explicació des nostro Servici VIP Valet

? fet per Alacant. Altres pàrquings consulti e-mail confirmació.

Aspirat total de vehicle i maleter, netedat catifetes, vinil de protecció i lluentor an es quadro de comandament, marcs portes interiors i ambientador.

Rentat exterior a mà, netedat de moscards, i assecat a mà.

Mentres aquesta an es seu país, podem passar s'inspecció des seu vehicle per vostè. NO arrisqui a menar sense haver passat s'inspecció obligatòria. Preu inclou taxes itv i es nostro servici. Cites i pagament hauran de fer-se 2 mesos abans de sa fetxa de caducitat de sa seva ITV.

Mentres aquesta an es seu país, podem passar s'inspecció des seu vehicle per vostè. NO arrisqui a menar sense haver passat s'inspecció obligatòria. Preu inclou taxes itv i es nostro servici. Cites i pagament hauran de fer-se 2 mesos abans de sa fetxa de caducitat de sa seva ITV.

Ha arribat amb molt poca gasolina an es pàrquing, podem repostar per vostè sa quantitat que desitgi, i no perdre temps en això en es seu viatge de tornada, ni haver de cercar qualque gasolinera pròxima. Aquest servici se pot contractar en es mateix pàrquing en arribar.

Soliciteu el vostre distintiu ambiental de la DGT

¿Ja viu permanentment a Espanya? Canvi sa matricu des seu cotxo a matricula espanyola. Demanin’s pressupost.

- Equilibrat de rodes: Eviti vibracions de ses rodes en redolar i se transmetin a sa direcció i an es volant i eviti també un desgast prematur des pneumàtics, suspensió i rodaments. Un equilibrat precís de ses rodes, és necessari per menar amb confort i seguretat i evita desgasts en es seu vehicle.

- Revisió substitució d'oli + filtres + revisió de nivells: Per evitar importants avaries i desgast i allargar sa vida des seu motor, és recomanable fer un canvi d'oli periòdic (màxim 15.000 kms o 1 any, segons fabricant). Oli sintètic 5w30 de primeres marques.

- Servici de xapa i pintura: pintura metal·lisada, ralladures i abolladures des capó, paracops o sòtil. Trobi es seu cotxo com a nou en tornar des seu viatge.

Feim feina amb un taller de confiança que li podrà donar pressupost previ si ho desitja. És possible que si vostè no fa sa reparació, i es pressupost és costós de fer, se li pugui cobrar per sa realisació d'aquest pressupost.

 • S'empresa se reserva es dret de poder efectuar càrrecs extra segons sa grandària des vehicle. Cotxos o furgonetes entre 4,80 i 5,5 metres + 20 %. Furgonetes a partir de 5,5 metres + 40 %. S'avisarà d'aquest possible càrrec extra a s'entrada des vehicle, sense previ avís. Caravanes pagaran mínim un increment des 100% i es client haurà de confirmar si hi ha disponibilitat a s'acte de realisar sa reserva. Si no s'ha confirmat sa disponibilitat per escrit, podrà rebutjar-se sa reserva.
 • Quan s'hagi sol·licitat un rentat complet, si es seu cotxo és de gran grandària, mes de 4'5 metres de llarg o té una brutor extrema se li podran cobrar 5€ més sense avís previ.
 • *Nota: Per contractes de llarga estades/mesos consulti es nostros abonaments. Li donarem més pes seus doblers.
 • TARIFA SENSE RESERVA. Aquests preus seran aplicables si:
  - Ve sense reserva an es pàrquing (places no garantisades i subjectes a disponibilitat en es moment d'arribada)
  - Reserves fetes per telèfon
  - Reserves fetes amb manco de 4 hores d'antelació.
 • En cas de vol cancel·lat o perdut un pic fet tot es servici, o en cas d'haver d'haver fet un transfer extra per qualque tema estrany a s'empresa (descuit de qualque cosa en es cotxo, haver d'agafar de nou es cotxo per aparcar més tard etc..), aquesta cobrarà 5€ per transfer extra.
 • En es cas que un client superi es 30 trasllats anuals, Lowcostparking.es se reserva es dret d'efectuar una revisió de tarifes pes servicis manllevats.
  Qualsevol estada successiva tendrà un cost de 19,95€ incloguent una nova estada i transfer (anada i volta) a s'aeroport.

Gràcies a sa seva reserva, Lowcostparking.es dóna una part de sa mateixa a s'Associació espanyola contra es càncer.